Bygga robotar, skydda landet eller koda nästa Zelda?

Vi vet att det är svårt att välja. Det finns ju nästan för många möjligheter och spännande arbetsplatser! Men det är lite så det är. Eftersom alla IT-företagare, techtunga organisationer och startup-innovatörer här älskar Örebro vill de fylla vår stad med fler smarta och blivande IT-örebroare. Personer som dig, alltså. Du får helt enkelt leva med att kunna välja och vraka.

Här är företagarna som vill att du flyttar hit och börjar jobba hos oss. Se det lite som ett Tinder fast för arbetsplatser, om du vill. Hittar du någon du är nyfiken på? Högersvajpa genom att klicka på deras länk.

 

 

Advania gör det enkelt att växa med IT och för oss ligger långsiktiga relationer med våra kunder, partner och medarbetare i fokus. Vi finns över hela Sverige och varje dag hjälper våra 1 400 talanger våra kunder att förverkliga deras mål med hjälp av ledande teknologier och strategiska partnerskap. Vi stödjer varandra och skapar tillsammans vår kultur där våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Läs mer om Advania

 

 

CAB är ett it-produktbolag med lång erfarenhet av skadehanteringsprocesser. Våra system bygger på årtionden av insamlad kunskap i kombination med innovativa tekniska lösningar. Vårt fokus är långsiktig produktutveckling där teamen är delaktiga i produkternas hela livscykel. Allt detta i ett expansivt bolag som ständigt strävar efter att göra nytta för våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om CAB

 

 

Vi på Combitech accelererar utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi är en Nordisk tech lösnings- och konsultpartner med solid erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn. Alla våra 2100 passionerade experter arbetar tillsammans med våra kunder och utmanar teknikens gränser för att göra skillnad.

Läs mer om Combitech

 

 

Med toppmodern teknik utvecklar och tillverkar Epiroc borriggar, bergbrytnings- och anläggningsmaskiner. Våra innovativa lösningar inom automation, digitalisering och elektrifiering skapar en tryggare arbetsmiljö för tusentals operatörer runt om i världen, och bidrar samtidigt till en renare och mer hållbar gruv- och infrastrukturindustri. Epiroc har cirka 17 000 medarbetare, varav ca 2 500 i Örebro.

Läs mer om Epiroc

 

 

”Working with friends” Även om vi alltid strävar efter att ligga i teknikens framkant, vet vi att det inte är teknik och analyser i sig som skapar framtiden, utan människorna bakom. Vi tycker om att umgås med varandra, och med våra kunder. Vi ser möjligheter och värnar om varandras personliga, såväl som gemensamma mål i den kreativa kontext vi kallar Innovation Highway. Väx med oss!

Läs mer om Innovation Highway

 

 

Knowit är ett konsultbolag som stöttar företag i den digitala transformationen. Med en unik kombination av kompetens utvecklar vi innovativa och hållbara lösningar. Inom Knowit Örebro är vi specialiserade inom systemutveckling, projektledning och IT-säkerhet. Vi har stort fokus på företagskulturen inom företaget och lägger stor vikt på att vara nära både våra medarbetare och våra kunder.

Läs mer om Knowit

 

 

På Kommuninvest arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är du med och gör samhällsnytta med ett meningsfullt syfte. Kommuninvest använder digitaliseringens kraft för att öka kundnyttan och den interna effektiviteten. Tillsammans arbetar vi utifrån visionen att vara världens bästa organisation för kommunal finansförvaltning.

Läs mer om Kommuninvest

 

 

Kontract är ett oberoende IT-konsultbolag och del av nordiska Midagon. Här arbetar 200 konsulter på nordisk nivå, varav 70 av dessa är aktiva på den svenska marknaden. På Kontract jobbar vi i kundunika, tvärfunktionella team, utifrån vilka kompetenser som behövs för varje enskilt projekt. Här jobbar man även tillsammans med erfarna kollegor med en snitterfarenhet på 20 år inom branschen.

Läs mer om Kontract

 

 

Nethouse utvecklar och tar ansvar för applikationer och IT-miljöer som alltid måste fungera, även i högt säkerhetsklassade miljöer. Framför allt är vi specialister på att lyssna, förstå och lösa våra kunders problem utifrån deras behov. Nethouse finns sedan 1998 och är idag 150 medarbetare i Örebro, Borlänge, Karlstad, Linköping och Karlskoga. Vi är en del av digitaliseringskoncernen CombinedX.

Läs mer om Nethouse

 

 

Vill du utvecklas i team där lärande, autonomi och personlig utveckling prioriteras? På Nexer i Örebro arbetar du in-house i en familjär miljö från nybyggda, fantastiska lokaler som en del av våra tvärfunktionella team. Hos oss sätter vi människan först, vilket innebär långa samarbeten med våra kunder och att vi tror att du vill stanna länge hos oss – för att du trivs så bra.

Läs mer om Nexer

 

 

På Sitevision utvecklar vi ett webbpubliceringsverktyg (CMS) för engagerande webbplatser och sociala intranät. Drivkraften? Att göra kommunikation enkelt. Och kunderna gillar det vi gör – de har nämligen varit marknadens mest nöjda sedan 2009.

Läs mer om Sitevision

 

 

På Örebro kommuns Informationsförsörjnings-och digitaliseringsavdelning arbetar vi med att omsätta digitala strategier till praktik, för att säkra kommunens service till örebroarna. Som en av Sveriges största arbetsplatser kan vi erbjuda dig intressanta utmaningar inom många olika områden, över 100 kompetenta kollegor att dela erfarenhet med, spännande arbetsuppgifter och ett riktigt schysst jobb!

Läs mer om Örebro kommun