Smart Move

On an island in the sun. We’ll be playing and having fun.

Att ha en party-ö mitt i stan är inte alla förunnat. I Örebro finns det två. På Frimis Trädgård skiner alltid solen. Här är allt möjligt och inget stoppar festen på det kanske bästa ute-i-det-fria-hänget i stan. Här flyger man in sand till strandfeelingen och världsklassband till natthänget utan att blinka. Ska det vara bäst så ska det.

Följer man Svartån nedströms några hundra meter så kommer man till Villa Strömpis som under ett sekel varit den naturliga platsen för både studenter och inbitna örebroare. På sommaren blommar trädgården upp och bjuder på artister och allsång. På vintern är Strömpis det självklara alternativet för den medvetna klubbpubliken. Välkommen till paradisöarna där ingen blir hemröstad!

Frimis
Örebro Slott

Ingen kan ifrågasätta utsikten från öarna. Mittemellan dem tornar Örebro slott upp sig. Slottet är numera världskänt efter att den amerikanska nättidningen Huffington Post, på Sveriges nationaldag, hyllade svenska semlor, IKEA, kräftskivor och Örebro slott. Slottet beskrevs som ett sagoslott mitt i city och vi håller med. Lyckas du inte få till en bra sommarkväll i Örebro så förtjänar du att röstas hem!