Örebros Most wanted

Är du Örebros most wanted?

Är du en av IT-branschens crème de la crème? Då vill vi att du fortsätter vara det, men i Örebro. Här har du drömkarriären vid dina fötter och oändligt många arbetsgivare med just dig som most wanted. Plus en spännande framtid i en roligare stad.

IT-huben Örebro kryllar nämligen av AI-entreprenörer, globala techjättar, innovativa startups och nyfikna forskare. Massor av företag som gör smarta saker för staden och framtiden. Både var för sig och tillsammans. Och du vet vad dom säger: Massor av smarta företag betyder massor av spännande jobbmöjligheter. Det är sen länge.

Men vi vet också att livet är mer än jobb. Bortsett från din framtida raketkarriär inom IT innebär Örebros most wanted ett liv där du lever mer. Utvecklas mer. Utforskar mer. Mår mer, och bättre.

Och ärligt talat. Kittlar inte tanken att skaka om vardagen ibland? Lämna lagomlivet bakom sig. Förnya och förbättra. Bli den du vill vara och göra saker du inte vågat innan. Tatuera ansiktet, dumpa Johan för Jenny eller bli klimataktivist? Kör, säger vi. Livet är för kort för att vara tråkigt.

Du kommer märka det när du flyttar hit. Förutom att vara nyfiken på staden du bor i igen, så kommer du bli nyfiknare på livet. Om du har barn (och kanske en sambo eller tre) ska du se att de håller med. För i Örebro är vi utforskare och livsnjutare. Det är därför stadskärnan myllrar av människor en helt vanlig torsdagskväll. Vi upptäcker spelningar, familjeäventyr och all kulinarisk magi som finns här. Det skulle du också göra. Till och med på en ovanligt alldaglig torsdagskväll.

 

Nyfiken? Här är 12 Örebroföretag som vill ha dig:
Utforska dina framtida arbetsgivare