Hyr, köp eller bygg ditt eget sagoslott

Vissa vill bo mitt i stan och ha nära till naturen. Andra vill bo i naturen och ha nära till stan. Sen finns det folk som anser att flygplansmoln och 5G är jättefarligt, och de vill nog bo ganska långt bort från både människor och städer. Hur som helst: Oavsett om du vill bo i en sekelskifteslägenhet, ett pittoreskt skogstorp eller i en strålningssäker bunker, så finns ditt drömhem här i Örebroregionen.

Hyr, köp eller bygg ditt egna sagoslott. Möjligheterna här är oändliga. Speciellt med tanke på att kvadratmeterpriset inne i Örebro bara är en ynka tredjedel jämfört med i Stockholm. Vill du leva som en riktig diva så får du ännu mer pang för pengarna utanför Örebro. I Laxå, Karlskoga och Lindesberg kan du exempelvis köpa en herrgård, bli matad med vindruvor och kallas Ers Eminens för priset av en trea i Sundbyberg.

Om du hellre vill hyra behöver du inte heller jaga dyra tredjehandskontrakt tjugo bussbyten från city. Och det är ju ett plus.

 

Hemnet före hyresrätt?

Har du hunnit spara en tredjedel av vad en kontantinsats kostar i Stockholm, Malmö eller Göteborg? Då finns det webbar med koll på de allra bästa bostäderna, både i och utanför stan. Vi kallar dem mötesplatser för bostadsintresserade. En av dem får du direktlänk till, eftersom vi vill att du ska flytta hit.

Hemnet