Fråga ditt lokala orakel

Vi säger inte att vi är allvetare. Men när det gäller Örebroregionen vågar vi påstå att vi har folk som är hyfsat nära. Om du har frågor om livets mysterier, som var i Örebroområdet du skulle trivas bäst eller var man äter den bästa carbonaran, så vägleder de dig rätt.

Våra flyttorakel kan det mesta om det bästa i Örebroregionen. De kan exempelvis svara på viktiga livsfrågor som var ditt drömboende finns, hur du får tillgång till regionala lifehacks och om var eventuella barn kan lära sig saker för att få jobb i framtiden.

Om du bor ihop med någon nu som du vill fortsätta bo med här, så kan de reda i jobbdjungeln åt er båda. Och som grädde på moset tipsar de gärna om smultronställen för flyttfirardejten. Det är bara att fråga, så gör de dig till en proffsörebroare på nolltid.

Boka in en dejt med ett av våra orakel

För dig som flyttar till Örebroregionen från ett annat land står våra orakel redo att guida dig genom allt det där, ibland märkliga, som svenskar tycker är viktigt. Som kösystemet, kalles kaviar, allemansrätten, varför vi inte pratar med varandra i kollektivtrafiken och om svenskarnas inbyggda tendens att luta sig mot husväggar och vända ansiktet mot solen varje vår.

Boka gärna in en onlinedejt med en av våra kunniga rådgivare för att ställa alla dina frågor, så kan de vägleda och hänvisa dig rätt. Dela med dig av vilka funderingar du har när du bokar mötet så att de kan ge dig den bästa hjälpen.

Pick your oracle

Jenny Johansson

Marknadschef
076-551 47 09
019-21 13 78
jenny.f.johansson@orebro.se

Clara Tortellini


Projektledare
076-551 19 49
019-21 53 82
clara.tortellini@orebro.se

Maria Silverlid

Näringslivsutvecklare
076-551 37 37
019-21 11 48
maria.silverlid@orebro.se

Boka ett möte