Nätverka i Örebro

Your network is your net worth!

Att vara ny i en ny stad kan vara… nytt. Plötsligt måste du hitta nya kontakter, nätverk och möjligheter. Varför inte hit the ground running redan nu, genom att flytta in i ett av alla kontorshotell och börja mingla i ett av våra nätverk?

Det är inte för inget som Creative House sätter Örebro på kartan som startupstad. Förutom att vara en hubb för både startups och etablerade företag, så erbjuder de både kontorsplatser och en kreativ mötesplats som hjälper företag växa. Sväng förbi för en nyfiken-fika, insup Berlin-vibbarna och känn dig som hemma!

Om du hellre vill andas nyproduktionsluft och ha nära till actionbad, badminton, golf och tennis kanske myOffice är mer din kopp av te. Där har runt 100 företagare en flexibel arbetsplats, och vi tror att de byter visitkort så snabbt och mycket att deras fingertoppar fått friktionsblåsor.

Ifall närheten till actionbad inte duger, så finns nystartade Migo. Deras centrala lokaler bjuder på både padelbanor, gym och relaxavdelning med swimmingpool. Friskvård och co-working i ett!

Creative House är en hubb för både startups och etablerade företag.

 

 

Ät snittar och byt visdomar

För dig som vill höra det senaste om det senaste, knyta kontakter och lära dig nya saker så har vi en hel del spännande nätverk du kan gå med i. Här finns nämligen mängder av kompetens inom alla möjliga områden.

Handelskammaren Mälardalen

Mingla, plugga och påverka! Handelskammaren Mälardalen arrangerar runt 50 utbildningar per år, hjälper dig utveckla dina affärsmöjligheter och verkar för att regionens politiker tar vettiga beslut som rör dig som företagare.

Smart Move talent meet-ups
Inte för att skryta, men vi arrangerar nätverksträffar för både internationella och lokala talanger här. Du kan också lära känna andra eldsjälar som har gjort ett smart move.

BNI Örebro
Ett affärsnätverk som fokuserar på att öka dina affärer och bredda ditt kontaktnät. Ta en BNI-lunch, hitta företagskompisar och bli smartare under veckovisa träffar.

Creative House Business Community
Massor av kreativa event och samarbeten väntar på dig i Creative House. Oavsett var du jobbar, kan du bli medlem i deras nätverk och hitta drivna kontakter att samarbeta med.