Smart Move

Bygg ditt nya liv på tre dagar!

Att flytta hit sitt företag är lite som att skära i smör med en varm kniv. Mycket av vår starka tillväxt handlar om att vi förberedde din etablering redan innan du ens tänkte tanken. Här finns bland annat mark med färdiga detaljplaner till ett fast pris och ett väloljat maskineri som garanterar extremt snabba handläggningstider. Det är därför vi har exempel på bygglov som tagit tre dagar från inlämnande till godkännande.

Men vare sig du ska bygga något stort eller är ensam i företaget och bara är ute efter en sittplats så krävs det naturligtvis ett större sammanhang. Här kan vi erbjuda mängder av spännande nätverk, tillgång till bostäder och mängder av kompetens inom alla möjliga områden.

För att inte låta alltför skrytiga så kan vi i sammanhanget nämna att det inte bara är infödda som besitter hög kompetens. Nej, vi ökar i befolkning eftersom folk från storstäderna flyttar hit. Vi blir fler och de blir färre. Vi har till och med skapat välgörenhetsinsatser för att rädda Stockholmare. Känner du en Stockholmare eller är du kanske en själv så kan du ringa vår kostnadsfria rådgivning på telefon 020-10 36 00.

Kontakta en etableringsexpert

Självklart så har vi experter om ni vill veta mer om hur man flyttar hit företaget. Han är en så kallad Inward Investment Manager på Business Region Örebro om ni av någon anledning misstrodde hur mycket expert han är. Kontakta honom nu.

Victor Sunnliden

Victor Sunnliden

Inward Investment Manager
+46 (0)76 496 80 41
+46 (0)19 21 23 58
victor.sunnliden@orebro.se