Amerikansk fotboll, hockey eller roller derby?

Det finns folk som säger att sport är viktigt, att man måste röra på sig och inte bara sitta hemma i soffan och äta chips. Sen finns det dom som säger att idrott är VIKTIGT! Alltså, att det viktigaste i livet är att kunna sitta hemma i soffan, titta på en elitmatch och äta chips.

Oavsett om du är du sugen på att tillhöra eliten eller vill ha ett lag att äta chips till så är vi rätt ställe för dig. Här finns elitlag inom nästan alla sporter. Vad sägs om amerikansk fotboll, hockey, fotboll, dans, baseboll eller roller derby för att nämna några? Dessutom så har vi Gelleråsens racingbana i Karlskoga och Örebro är numera Sveriges Padelmecka!

I Örebro finns det mer än 37 föreningar med elitverksamhet inom 29 olika idrotter. Det säger en hel del om oss. Dels att vi är duktiga på att utöva och njuta av idrott såklart, men också att vi är enormt bra på att organisera oss över tid och att sätta höga mål som vi också når.

I Degerfors lever man för fotboll, i Karlskoga för hockey och i Lindesberg för volleyboll och handboll. Så var du än bosätter dig så har du nära till elitidrott eller den där vanliga sortens idrott de flesta av oss klarar av.