Sjuksköterskor sökes

Sjuksköterskor sökes!

Tänk att få jobba nära vacker natur, med härliga kollegor och att få ägna sin tid åt något meningsfullt. På Lindesbergs lasarett finns det just nu plats för fler duktiga sjuksköterskor.

Hitta alla lediga jobb på Lindesbergs lasarett här!

Lindesbergs lasarett ligger alldeles runt knuten till vacker bergslagsnatur och är ett litet sjukhus med stort hjärta och engagemang, goda samarbeten, spännande utvecklingsmöjligheter. Sjukhusets storlek bidrar till en familjär stämning där alla hjälps åt och det finns möjlighet att arbeta bredare såväl som specialiserat.

Lindesbergs lasarett har det mindre sjukhusets alla fördelar med korta beslutsvägar där alla medarbetare är viktiga pusselbitar och med närheten till kollegorna. Samtidigt är sjukhuset stort nog för att alla ska kunna utvecklas och ha möjlighet att förändra sin arbetssituation.

Om du lockas av en utmanande och utvecklande arbetsmiljö och vill arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus, så kommer du att trivas på Lindesbergs lasarett. Det är ett av Örebro läns akutsjukhus med cirka 600 anställda och som erbjuder både specialiserad och nära vård. Här bedrivs bland annat intensivvård, kirurgi samt röntgen.

Och just nu söker Lindesbergs lasarett fler sjuksköterskor. Kolla in alla spännande tjänster och vilka förmåner du som anställd får på sjukhuset.

Om du hellre vill arbeta som sjuksköterska på exempelvis en vårdcentral eller inom kommunen så finns det utmanande tjänster att söka även där. Här hittar du lediga tjänster i Region Örebro länLjusnarsberg, Hällefors, Nora och Lindesberg.

 

Lediga tjänster

Lindesbergs lasarett
Region Örebro Län
Ljusnarsbergs kommun
Hällefors kommun
Nora kommun
Lindesbergs kommun