Mitt i prick, det är smart!

I många undersökningar visar det sig att vi människor tycker om att ha nära både mellan och till bra saker som jobb, hem, nöje och natur. En sanning som skulle komma att passa oss perfekt. Vi samlade våra bästa strateger, workshoppade i veckor och bestämde oss för att placera oss mitt i Sverige. Ett smart beslut som gjort att Örebro nu växer mest av alla städer i Sverige. I Örebro bor det nu mer än 156.000 personer och i länet över 303.000.

Om du ska plugga här, flytta företaget hit eller bara bo riktigt bra i största allmänhet så får du helt plötsligt nära till det mesta. Nära till jobbet, till stan, Oslo, Stockholm och vildmarken. Lite längre bort ligger Thailand, Kanarieöarna, Grekland och Kroatien men hit når du ändå snabbt via vår fina flygplats (med världens kanske geschwintaste incheckning) som är placerad alldeles utanför Örebro och en halvtimme fyrtiofem minuter från Karlskoga, Askersund, Laxå och Nora.

Eftersom många också vill bo där det finns jobb och där huspriserna är bra finns också Karlskoga, Lindesberg, Askersund, Nora, Kumla, Hallsberg, Lekeberg, Hällefors, Degerfors, Laxå och Ljusnarsberg alldeles nära Örebro. Här kan du bo precis som du vill och ändå ha nära till allt. För samma pris som du får ge för en liten trea i Sundbyberg kan du köpa sjötomt i Karlskoga eller en herrgård i Kopparberg. Det är smart.

Karta över Örebro regionen