Smart Move

Barn och boende, ett av livets stora mysterier!

Ett av livets stora mysterier är barn. Var kommer de ifrån, vad vill dom och när flyttar de hemifrån. Vi säger inte att vi har alla svar, men lite vet vi i alla fall. Vi vet att barn kommer med storken och att dom vill en massa saker som kostar pengar. Av diverse undersökningar vet vi också att barn bor hemma ovanligt länge i Stockholm eftersom det inte finns lägenheter till alla och att man måste vinna på Keno för att ha råd.

Här hos oss har barnen möjlighet att flytta hemifrån innan de fått mustasch eller bonusbarn. Här kan man välja att bo mitt i stan, strax utanför eller i en glänta bredvid en sjö. Alltså, bo i stan och ha nära till naturen eller bo i naturen och ha nära till stan. Kvadratmeterpriset inne i Örebro är dessutom bara en tredjedel jämfört med Stockholm och i Kopparberg, Laxå eller Degerfors kan man nästan köpa en herrgård för samma pris man får betala för en trång trea i Sundbyberg.

Vi har dessutom proffs med koll på de allra bästa bostäderna både i och utanför stan. Vi kallar dem mäklare. Två av dem får du direktnumret till eftersom vi vill att du ska flytta hit. Vill du hellre hyra så finns det länkar längre ner.

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
andreas.olofsson@maklarhuset.se
070-758 62 08

Andreas Rutqvist

Andreas Rutqvist

Fastighetsmäklare
andreas.rutqvist@bjurfors.se
073-257 56 67

Hitta något att hyra