Gör ett smart move

Det är kul att vara smart. Att göra smarta grejer. Skapa sin egen medvind och levla upp. Det är också smart att flytta till en plats som är rätt. En plats som det går bra för, som har bra energi, som matchar dig. Det är ett smart move att flytta till The greater Örebro area.

The greater Örebro area är en smältdegel där man inte riktigt vet om det är platsen som format människorna, eller om det är människorna som format platsen. Här finns storstadspuls och pittoreska samhällen. Här finns den 28 mil långa Bergslagsleden och flera partyöar mitt i inne stan. Här finns Sveriges nationella centrum för tillämpad artificiell intelligens och badplatser vid kristallklara kalkbrott. Här finns Svenska kammarorkestern och det 900 hektar stora naturreservatet Kindla. Här finns ett superframgångsrikt universitet, en skärgård med 250 öar, en fantastisk startupscen och en hel drös golfbanor.

Du hittar The greater Örebro area mitt i Sverige, med staden Örebro, tolv kommuner och 300 000 människor. Här har du nära till det mesta: till jobbet, city, Oslo, Stockholm och vildmarken. Du kan bo i stan och ha nära till naturen, eller bo i naturen och ha nära till stan. Bara tio minuter från city ligger Örebro airport och därifrån har du nära till både London och nästan alla grekiska paradisöar.

Välj The greater Örebro area om du suktar efter storstadens alla fördelar, men med en enklare vardag. Få mer tid över till dina fritidsintressen, familjen och att göra vad som helst. Det är knepigt att sätta fingret på det, men du kommer att känna hur det gnistrar när du kommer hit. Det känns rätt. Och när det känns rätt så är det ett smart move.